Család, birtok, borkészítés


ÁRLISTA

Borainknál kettő kategóriát különböztetünk meg, melyek lefedik az eredetvédelmi rendszer felépítését: classicus és prémium borok. E két stílus a palackjaink megjelenésében is azonnal megkülönböztethető.
Gyümölcsös, könnyedebb Classicus boraink rövidebb érleléssel készülnek, az elsődleges szőlő aromák a meghatározóak, tiszta, egyenes, jól érthető borok. E kategóriával a piacon általában a legfrissebb évjárattal vagyunk jelen.
Prémium borainkhoz a legszebb dűlőink legjobb termését választjuk. A Prémium boroknál kiemelkedően alacsony a termés (koncentráltak a borok), hosszú az érlelés. Munkánk eszenciáját mutatják.

Újdonság

Újdonság

Céges Ajándék?

Termelői, palackos, eredetvédett bort adjon ajándékba!
November 16-tól adómentes céges juttatásnak minősül a termelőtől vásárolt bor az új kormányrendelet szerint. Partnerei és kollégái számára ajándékozzon villányi Tiffán borokat! Az Ön számára már ismert villányi minőség, jelentősen kedvezőbb beszerzési lehetőséggel. Kérjen egyedi ajánlatot a www.tiffan.hu weboldalon, vásároljon közvetlenül a termelőtől.

Elérhetőség

TIFFÁN IMRE ÉS FIA KFT.
H-7772 Villánykövesd
Pincesor utca 13-15.

T/F: +36 72 492 446
M.: +36 30 227 2563
  (ifj. Tiffán Imre)
E.: info kukac tiffan pont hu

Megközelíthetőség

Galéria

Vendégkönyv

Köszönjük a vendéglátást, Imre, megint kitettetek magatokért, minden nagyon szuper volt! A kaja zseniális mint mindig, a kóstolt borok pedig ezúttal különlegesen szép, lekerekített tételeket mutattak. Nem lehet nem jól érezni magunkat nálatok! A legközelebbi viszontlátásig is sok sikert!

Kotánczi Zoltán
Elérhetőség:
TIFFÁN IMRE ÉS FIA KFT.
H-7772 Villánykövesd
Pincesor utca 13-15.
T/F.: +36 72 492 446
M.: +36 30 227 2563 (ifj. Tiffán Imre)
E.: info kukac tiffan pont hu